Missie

De missie van Groot Nieuws Radio is om 24 uur per dag, 7 dagen in de week, het Evangelie van Jezus Christus te laten horen op  https://www.grootnieuwsradio.nl/hoekanikluisteren
In de radioprogramma’s brengen we het woord van redding en genade door Jezus Christus en leven we in de verwachting van Zijn komst.

Een ander geluid

Met Groot Nieuws Radio klinkt er een geluid van Geloof, Hoop en Liefde in de ether en op internet. U luistert naar een zeer gevarieerd programma-aanbod.
Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van boeiende interviews, verzoekplatenprogramma’s, bijbel studies en uren met non-stop muziek. Onze muziek is uitsluitend van christen artiesten. Ook kiezen wij ervoor nieuws en ontwikkelingen in de samenleving te belichten vanuit Bijbels perspectief.

Het Groot Nieuws Radio gevoel

Voorop staat dat de boodschap van Gods liefde doorklinkt in al onze activiteiten en dat christenen uit alle kerkelijke richtingen elkaar vinden onder het kruis van Jezus. Wij willen ook een zender zijn waar u zich helemaal thuis voelt. Ons verlangen is om een radiostation te zijn waar mensen elkaar ontmoeten en zich verbonden weten met elkaar. Zo wil Groot Nieuws Radio ook een platform zijn voor christen artiesten, bedrijven en organisaties die God willen dienen.